новости

Budapest Forum for Christian Communicators konferencia

A három napos nyílt esemény 2019. szeptember 4. és 6. között kerül megrendezésre Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. A konferencia olyan tágabb témakörök köré rendeződik, mint a keresztény újságírás, kereszténység a XXI. században, keresztényüldözés a világban, valamint kereszténység és a család.
Читать дальше

Belgrád a Regionális Energiabiztonsági Konferencia házigazdája

Aleksandar Antić szerb energetikai miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminiszterének tárgyalásával kezdődött Belgrádban a Regionális Energiabiztonsági Konferencia.
Читать дальше

Átadták a Császárkert Kft. üzemét Nagybecskereken

Új munkahelyek teremtése és mintegy kétszáz, konyhakertészettel foglalkozó termelő beintegrálása is lehetővé válik a nagybecskereki Császárkert Kft. üzemének köszönhetően. Az ünnepélyes átadáson részt vett Magyar Levente, Magyarország külgazdasági és külügyminiszter-helyettese valamint Pásztor István, a VMSZ elnöke is.
Читать дальше

A vajdasági gazdaságfejlesztési program a magyar és a szerb gazdaságot is erősíti

A vajdasági gazdaságfejlesztési program beruházásai hozzájárulnak a magyar és a szerb gazdaság fejlődéséhez - emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Topolyán
Читать дальше